20. července 2024

Konstrukce stolku podle návodu - NAPSALA MARKÉTA MURGOVÁ

Poctivě se držím instrukcí a krok po kroku dávám dohromady dřevěnou skládačku. 
Nahlédnu do papírového návodu a prosím jakoukoliv entitu, která tam nahoře existuje, aby mi dala sílu. Zčásti složenou konstrukci konferenčního stolku mám vzorně položenou na koberečku před sebou.
Čtyři šroubky E112 nasměrovat do menší ze dvou dírek na desce S5 a proces opakovat znovu s menší deskou E4. Pozor, varuje manuál, šroubky E112 se podezřele podobají šroubům A52. Za chvilku mi dojdou šroubky typu E220, ačkoliv bych stále měla čtyři mít a ty zbylé do malých dírek nepasují. Návod musím projít třikrát, abych zjistila, že jsem v druhé desce měla použít pouze šrouby A48. Zakloním hlavu a naštvaně si odfrknu. No nic, odmontuji a smontuji znovu.
Stále něco nesedí. Aha, špatné dírky.
“Doprdele práce,” odhodím šroubovák na koberec. “Potřebuju víno!”
Naleji si dvojku Chardonnay, zavřu oči a hluboce se nadechnu. S novým zápalem se opět pouštím do práce. O hodinu později se vítězoslavně postavím nad svůj výtvor. Hotovo! Ale počkat, počkat. Kouknu znovu do manuálu. Jak jako, že mám přichytit ještě prkno S8? Vždyť už tu nic nemám! Mrknu do menší krabice – nic. Do velké krabice – nic. 
Náhle si všimnu, že ke střední krabici je zespodu přilepená izolepou ještě jedna, o něco menší. Má na sobě nepatrné označení č. 1. 
Nevěřícně na ni zírám.
“Jakej debil tohle vymyslel?”




Zadání:
Napište text, v němž použijete sprostá slova tak, aby to bylo trefné, nikoliv nevkusné