13. srpna 2024

DOMINA - NAPSALA REGINA KNAPÍKOVÁ

Je to femme fatale moderního věku. Odívá se vskutku epesně, boky jí většinou obepíná samet a i na jehlách ke mně po chodníku kráčí s naprostou jistotou.
Za pletky s učiteli, díky kterým jí to na výšce v podstatě patřilo, ji nakonec při studiu literatury vyhodili, a tak nadává na zasraný patriarchát, hlavně na večírcích po několika sklenkách. 
 se vášnivě rozpovídá o tom, jak nesnáší Bukowského kvůli jeho misogynnímu vyobrazování žen. Nejraději čte Puškina, Tolstého a Dostojevského.
Její postelí prošlo spoustu mužů a ani já nejsem výjimkou. S milostnými záležitostmi si prostě hlavu nedělá, a tak vymetá bary, party a seznamky v mobilu. Ostatně tak jsme se vlastně seznámili.
Brzy jí bude třicet a se spisovatelskou kariérou to zatím nevypadá nijak slavně, a tak se dostala k tomu, co jí jde vlastně, docela nejpřirozeněji. Ráda má vždy navrch a hlavně co se mužů týče. A tak se rozhodla zkusit kariéru dominy.
,,Čauky zlato! Dá mi, jak má ve zvyku, pusu na tvář a pokračuje ve svém šveholení. ,,Moc dík, žes přišel, tohle bude fakt vzrušující!”
„A co?“ ptám se a při slově vzrušující mě napadají docela impertinentní věci.
,,No, víš, jak mám ten můj plán na tu moji novou práci... chci ti ukázat ten pokojíček, co jsem si vybudovala. A budu mít pro tebe i malou prosbičku, ale jak tě tak vidím, myslím, že ti to nebude dělat problém…”
Vede mě na začátek chodby a zatáhne za kliku. 
Do nosu mě udeří jemná smyslná vůně a polknu při pohledu na obsah místnosti. Na různých místech je vyskládaná kolekce pout, bičů, ohlávek a věcí z latexu, které se mi nedařilo rozpoznat.
,,Tak, co na to říkáš?”
,,No, je to docela síla.”
,,No, a já bych si to předtím, než začnu shánět klienty, potřebovala s někým vyzkoušet. Ať jsem si jistá, že mi to půjde,” významné na mě mrkne.
,,A, co za to?”
,,Uvidíš.”
Nenechal jsem se dvakrát přemlouvat a souhlasil. Poslala mě na chvíli do pokoje vedle, než se připraví. A poté jsem směl zpět vkročit do místnosti.
,,Dobrý večer, slečno Kateřino,” povídám.
A Kateřina mi místo pozdravu vrazí facku.
,,Pro tebe jsem jedině Kateřina Veliká, ty ubožáku!”



Zadání: 
Vyberte nějakou známou historickou či literární postavu a dosaďte ji do přítomnosti.